• 037 443 019

Vesti

 

Oxford School je registrovani pripremni centar prestižnog Cambridge univerziteta koji vrši pripremu polaznika za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za međunarodno priznate Cambridge diplome.

 

Cambridge English Language Assessment je odeljenje Univerziteta u Kembridžu koje je specijalizovano za procenu znanja engleskog jezika po strogo utvrđenim međunarodnim standardima. Njihovi ispiti polažu se u brojnim zemljama sveta – svi testovi sastavljaju se i pregledaju u Kembridžu, što znači da su kriterijumi isti za sve kandidate ma gde u svetu oni polagali ispit.


 

Oxford škola vrši pripremu kandidata za sve Cambridge ispite, od ispita za najmlađe kandidate, tzv. Young Learners English Tests, preko KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English) i CPE (Certificate of Proficiency in English). Svi ispiti, bez obzira na nivo znanja koji testiraju, sastoje se iz više delova, koji testiraju sve 4 jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

 

U martu 2016 održana je svečana dodela Kembridž diploma polaznicima Oxford škole koji su prethodno polagali neki od ovih ispita.

 

Kontakt & info

OXFORD SCHOOL u Kruševcu

 Adresa 1: Trg Kosturnica 16 A1/5

 Adresa 2: Nesvrstanih zemalja 6
   (preko puta OŠ Nada Popović)

  037 443 019

  064 054 80 80

 

OXFORD SCHOOL u Vrnjačkoj Banji

 Tržni centar "Robna kuća", lokal br.25

  064 054 80 80

 

 

  Oxford School

 

Prijava za Newsletter

Možete se prijaviti za newsletter.
Koliko je pet minus dva (npr: 2)
Ime:
Email: