• 037 443 019

O nama

Osnivač škole je Mirjana Grandov Lacić, diplomirani filolog za engleski jezik i književnost. U saradnji sa timom predavača, mladih ali iskusnih filologa i pedagoga, entuzijasta koji svoje znanje i predavačko umeće neprestano usavršavaju pohađanjem stručnih seminara i praćenjem inovacija u nastavi, ona školu uspešno vodi već 15-tu godinu. U prijatnom ambijentu škole, uz korišćenje najsavremenijih metoda rada i literaturu renomiranih svetskih izdavača, redovna testiranja, korišćenje lap top računara najnovije generacije u nastavi, redovno izveštavanje o dolascima, izradi domaćih zadataka i uspehu polaznika na testiranjima, organizovanje dopunske i dodatne nastave, brojne vannastavne aktivnosti koje ubrajaju različite kreativne radionice, proslave, kvizove, svečana uručenja diploma, javne časove, predstave i sl., korišćenje bogate biblioteke za dalje usavršavanje jezika, naši polaznici stiču aktivno znanje jezika kojim mogu da ostvare kvalitetnu komunikaciju i upoznaju se sa kulturama zemalja u kojima je jezik koji uče u zvaničnoj upotrebi.

ZA DECU, škola organizuje standardne kurseve, a kao registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta, i pripremne kurseve za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za medjunarodno priznate Cambridge diplome. Deca uzrasta do 12 godina Cambridge ispite mogu da polažu u školi, a stariji od 12 godina ispite polažu pri Britanskom savetu (British Council) u Beogradu ili Nišu.

ZA ODRASLE, škola organizuje standardne kurseve, specijalizovane kurseve (kurseve poslovnog ili medicinskog jezika i sl.), a kao registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta, i pripremne kurseve za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za međunarodno priznate Cambridge diplome (FCE, CAE CPE).Takođe, škola organizuje i pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz nemačkog kao stranog jezika na svim nivoima (od A1 do C2).

Kontakt & info

OXFORD SCHOOL u Kruševcu

 Adresa 1: Trg Kosturnica 16 A1/5

 Adresa 2: Nesvrstanih zemalja 6
   (preko puta OŠ Nada Popović)

  037 443 019

  064 054 80 80

 

OXFORD SCHOOL u Vrnjačkoj Banji

 Tržni centar "Robna kuća", lokal br.25

  064 054 80 80

 

 

  Oxford School

 

Prijava za Newsletter

Možete se prijaviti za newsletter.
Koliko je pet minus dva (npr: 2)
Ime:
Email: