• 037 443 019

Engleski

Cambridge English Exams
Oxford School je registrovani pripremni centar prestižnog Cambridge univerziteta koji vrši pripremu polaznika za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za međunarodno priznate Cambridge diplome.
Cambridge English Language Assessment je odeljenje Univerziteta u Kembridžu koje je specijalizovano za procenu znanja engleskog jezika po strogo utvrđenim međunarodnim standardima. Njihovi ispiti polažu se u brojnim zemljama sveta – svi testovi sastavljaju se i pregledaju u Kembridžu, što znači da su kriterijumi isti za sve kandidate ma gde u svetu oni polagali ispit.

Oxford škola vrši pripremu kandidata za sve Cambridge ispite, od ispita za najmlađe kandidate, tzv. Young Learners English Tests, preko KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English) i CPE (Certificate of Proficiency in English). Svi ispiti, bez obzira na nivo znanja koji testiraju, sastoje se iz više delova, koji testiraju sve 4 jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Više o svakom ispitu pojedinačno saznaćete na sledećim linkovima:


za KET http://www.britishcouncil.org/serbia-exams-ket.htm
za PET http://www.britishcouncil.org/serbia-exams-pet.htm
za FCE http://www.britishcouncil.org/serbia-exams-fce.htm
za CAE http://www.britishcouncil.org/serbia-exams-cae.htm
za CPE http://www.britishcouncil.org/serbia-exams-cpe.htm

 

Oxford School vrši pripremu kandidata i za polaganje IELTS-a, najverovatnije najpopularnijeg testa znanja engleskog jezika u svetu (International English Language Testing System tj.Međunarodni sistem za testiranje znanja engleskog jezika). To je, zapravo, jedini test znanja engleskog jezika koji priznaju imigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika. Više informacija o ovom ispitu pronaći ćete na sledećem linku:

http://www.britishcouncil.rs/exam/ielts

Kontakt & info

OXFORD SCHOOL u Kruševcu

 Adresa 1: Trg Kosturnica 16 A1/5

 Adresa 2: Nesvrstanih zemalja 6
   (preko puta OŠ Nada Popović)

  037 443 019

  064 054 80 80

 

OXFORD SCHOOL u Vrnjačkoj Banji

 Tržni centar "Robna kuća", lokal br.25

  064 054 80 80

 

 

  Oxford School

 

Prijava za Newsletter

Možete se prijaviti za newsletter.
Koliko je pet minus dva (npr: 2)
Ime:
Email: