• 037 443 019

Kursevi za odrasle

Oxford School organizuje kurseve stranih jezika za omladinu i odrasle na semestralnom nivou. Jedan tečaj traje jedan semestar, a nastava se odvija dinamikom 2 puta nedeljno po 90 minuta. Pored nastave u grupi, u ponudi imamo i individualnu nastavu, poluindividualnu nastavu (2 polaznika), kao i ubrzane kurseve sa više od 2 termina nedeljno.

Ono što odlikuje nastavu za omladinu i odrasle u našoj školi jeste rad u malim grupama u izuzetno prijatnom ambijentu, po programima renomiranih stranih izdavačkih kuća uz korišćenje najsavremenije kognitivno-komunikativne metode sa težištem na komunikativni stil (svi kursevi su konverzacijski), pri čemu su svi programi praćeni audio i video materijalom, mnoštvom fotokopiranog dodatnog materijala i radnih listova, online vežbanjima, progresivnim testovima, sa visoko stručnim predavačima koji svoje znanje neprestano usavršavaju na brojnim seminarima i webinarima i prate sve inovacije u nastavi. Svim polaznicima na raspolaganju je i bogata biblioteka škole koja nudi časopise, beletristiku, gramatike sa vežbanjima, rečnike itd.

Škola organizuje standardne kurseve jezika, specijalizovane kurseve (kurseve poslovnog ili medicinskog jezika i sl.), kao i pripremne kurseve za polaganje engleskog, nemačkog i drugih jezika kao stranih jezika za međunarodno priznate diplome. Oxford School je registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta i kao takva vrši pripremu za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za međunarodno priznate Cambridge diplome (KET, PET, FCE, CAE, CPE). Članica je tzv. Addvantage programa Britanskog saveta koji okuplja centre stranih jezika koji vrše obuku kandidata za polaganje Cambridge ispita. Škola vrši pripremu kandidata i za druge ispite iz engleskog jezika (IELTS, TOEFL). Takođe, Oxford School organizuje i pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz drugih jezika (nemačkog, francuskog, italijanskog itd) na svim nivoima (od A1 do C2).

Oxford School je članica YALS-a, Udruženja škola stranih jezika Srbije, i kao takva podleže redovnim inspekcijama nastave, administracije i menadžmenta. YALS je pridruženi član EAQUALS-a (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services), renomirane međunarodne organizacije za evaluaciju i akreditaciju u pružanju jezičkih usluga, koja Udruženju tj. njenim članicama postavlja visoke standarde koje iste moraju da zadovolje kako bi bile akreditovane za rad. Standardi se tiču prostorija i opremljenosti škole, nastavnog kadra, kvaliteta nastave, administracije i menadžmenta škole.

 

Kontakt & info

OXFORD SCHOOL u Kruševcu

 Adresa 1: Trg Kosturnica 16 A1/5

 Adresa 2: Nesvrstanih zemalja 6
   (preko puta OŠ Nada Popović)

  037 443 019

  064 054 80 80

 

OXFORD SCHOOL u Vrnjačkoj Banji

 Tržni centar "Robna kuća", lokal br.25

  064 054 80 80

 

 

  Oxford School

 

Prijava za Newsletter

Možete se prijaviti za newsletter.
Koliko je pet minus dva (npr: 2)
Ime:
Email: